Президент ЛСОУ Олександр Філонюк нагородив учасників Щорічної Презентації Insurance TOP

7 квітня 2017 року у Києві за участі Ліги страхових організацій України  відбулась щорічна Презентація Insurance TOP, присвячена підведенню підсумків страхового ринку України за 2016 рік, та Церемонія нагородження Лідерів Insurance TOP.

Учасниками презентації журналу і церемонії нагородження стали понад 200 топ-менеджерів страхових компаній, страхових і перестрахових брокерів, інвестиційних та юридичних партнерів страховиків, Повноважні Посли, народні депутати України, члени Нацкомфінпослуг, представники НБУ та інших органів державної влади, перші особи професійних об’єднань страховиків, представники наукових кіл та ЗМІ.

Президент  Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк привітав учасників щорічної Презентації Insurance TOP з 25-річчям ЛСОУ, об’єднанням, що успішно працює та протягом чверті століття залишається основним об’єднанням професійних учасників страхового ринку на державному рівні, побажав всім подальших успіхів і наснаги, та вручив почесні нагороди Лідерам Insurance TOP Сергію Авдєєву та Олександру Шойхеденко, які представляли  СК «Арсенал Страхування» та СК «ВУСО». Серед компаній-лідерів рейтингу Insurance TOP – страховики-члени ЛСОУ – СК «Альфа Страхування», «Бусін», «Граве Україна Страхування життя», «Інгосстрах», компанія «ICU», «МетЛайф», «Нафтагазстрах», «Провідна», СК «ПЗУ Україна» та «ПЗУ Україна Страхування життя», СК «Укрфінстрах» та інші.

Також в рамках Церемонії нагородження Олександр Бабенко, Генеральний директор Об’єднання «Ядерний страховий пул», нагородив Лігу страхових організацій України Подякою ЯСП за вагомий внесок у справу розбудови та розвитку в Україні ядерного страхування та з нагоди 25-річчя створення Ліги страхових організацій України.

Окрім церемонії нагородження, підсумків і прогнозів галузі, страховики мали змогу  взяти участь у неформальному обговоренні проблем страхового  ринку, поспілкуватися з представниками Нацкомфінпослуг та НБУ, колегами.

Журнал «Insurance TOP» є єдиним відкритим джерелом ренкінгів і показників діяльності страхових компаній України. Щоквартально даними проекту користуються більше 50 тис.

Щорічна Презентація Insurance TOP є одним з найбільш очікуваних та важливих заходів на страховому ринку України.