ЛСОУ – учасник FinSales 2017

25 квітня 2017 року відбулась FinSales2017 — практична конференція з маркетингу та продажів фінансових продуктів для вирішення актуальних бізнес-задач. Ліга страхових організацій України вже другий рік поспіль виступає інформаційним партнером заходу.

Учасники проаналізували моделі поведінки в просуванні фінансових продуктів, методи управління репутацією онлайн, розглянули кейс OLX і UAPA — інноваційний фінансовий сервіс для ринку електронної комерції України, кейси з продажів фінансових послуг та страхування життя, продажі в цифрових і дистанційних каналах, стратегії залучення клієнтів онлайн для малих і середніх банків, роботу з соціальними мережами та ін.

На практичних прикладах було розглянуто перспективи співпраці банків і страхових компаній в частині продажів полісів накопичувального страхування життя. Було наведено результати досліджень, які засвідчили, що користувачі Internet в Україні мають більший інтерес до фінансових послуг, ніж можливості, які сьогодні надає бізнес.

Також у ході заходу учасники розглянули тенденції, найкращі практики та підходи до мотивації продажів, обговорили нові бізнес моделі продажів фінансових продуктів і послуг.

В роботі FinSales2017 взяли участь директори компаній та керівники з питань маркетингу, розвитку бізнесу, продажів та розробки продуктів, а також фахівці та власники бізнесу, що планують збільшити продажі фінансових продуктів компанії.  Лігу страхових організацій України представили віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.