ЛСОУ взяла участь у засіданні Комітету з електронних комунікацій при ТПП України

19 жовтня 2017 року у приміщенні Торгово-промислової палати України відбулось засідання Комітету з електронних комунікацій при ТПП України.

Учасники заслухали інформацію голови Комітету Володимира Коляденка про проведені заходи з організації роботи Антикризового центру кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України, а також розглянули стан, перспективи та роль ТТП України у визначенні рекомендацій для ринку страхових послуг щодо кіберстрахування.

Участь у засіданні взяли члени Комітету з електронних комунікацій при ТПП України; О.Барановський, директор Київської Кібер Академії; Л.Кіперман, директор департаменту компанії «FINEX insurance company»; представники страхових компаній та інші. Лігу страхових організацій України на заході представив віце-президент організації Сергій Тарасов.

«Торгово-промислова палата України може відіграти дуже важливу роль у підвищенні рівня інформаційної та кібербезпеки підприємств і організацій, упередження кіберзагроз та мінімізації наслідків кібератак, у тому числі шляхом кіберстрахування. Насамперед це стосується підготовки базових вимог до апаратного і програмного забезпечення, рекомендацій щодо внутрішніх правил роботи, підтвердження та фіксації кібератак, визначення розміру збитків та проведення аудиту інформаційних систем», — зазначив у виступі на засіданні Сергій Тарасов.