ЛСОУ взяла участь у відкритому засіданні Нацкомфінпослуг

2 лютого 2018 року відбулось відкрите засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Лігу страхових організацій України представили віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська  та Голова комітету ЛСОУ з питань страхування в сфері туризму Галина Ким.

Серед питань порядку денного – питання  про погодження із зауваженнями проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері туризму» та про затвердження методичних рекомендацій щодо аудиторських звітів, що подаються до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, за результатами аудиту річної звітності та звітних даних фінансових установ за 2017 рік.

Учасники засідання опрацювали проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері туризму» та, за результатами розгляду питання, Нацкомфінпослуг прийняла рішення погодити проект з поданими зауваженнями та пропозиціями та повідомити про це Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Також Нацкомфінпослуг затвердила методичні рекомендації щодо аудиторських звітів, що подаються до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, за результатами аудиту річної звітності та звітних даних фінансових установ за 2017 рік. Найближчим часом документ буде оприлюднено на сайті Регулятора.