ЛСОУ взяла участь у розширеному засіданні Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП

Українська економіка постала перед цілою низкою проблем, що не вирішуються в системному та послідовному режимі. Про це говорили учасники спільного розширеного засідання Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП, яке відбулось у п’ятницю, 30 березня 2018 року.

Представники бізнесу, наукових інституцій та експерти звернулися до уряду і парламенту з вимогою  пришвидшити прийняття важливих рішень: доопрацювати Стратегію розвитку індустрії, відкрити механізми доступу бізнесу до фінансових ресурсів, покінчити з тиском правоохоронних органів на підприємництво.

На думку учасників засідання, процеси деіндустріалізації і пов’язане з цим  перетворення країни на агросировинну державу не можуть забезпечити робочі місця і стале зростання ВВП. Громадські об’єднання бізнесу критично ставляться до появи нових ініціатив і структур, якщо вони дублюватимуть функції інших  правоохоронних структур по відношенню до підприємництва, зокрема, діятимуть силовими методами.

Також за результатами роботи засідання в УСПП ініціюють проведення засідання Національного комітету з промислового розвитку за участю Прем’єр-міністра з метою повторного доручення щодо виконання вже прийнятих рішень та планування  діяльності органу на 2018 рік. Наголошено на  потребі створення Міністерства промислового розвитку, що координувало б заходи в цій сфері.

Участь у спільному розширеному засіданні Антикризової ради громадських організацій України та Правління УСПП взяли промисловці і підприємці, народні депутати, керівники органів державної влади, очільники найбільших промислових асоціацій. Лігу страхових організацій України на заході представила директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/