ЛСОУ – спікер IX Міжнародного медичного форуму «Інновації в медицині – здоров’я нації»

25 квітня 2018 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочав свою роботу IX Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації».

В рамках роботи Щорічної конференції з міжнародною участю «Організація і управління охороною здоров’я 2018»  Голова Комітету ЛСОУ з питань медичного страхування Тетяна Бутківська виступила з доповіддю «Бюджет, обов’язкове і добровільне медичне страхування, кошти фізичних і юридичних осіб – складові фінансової стійкості і розвитку національної СОЗ».

«Існуюча в Україні система фінансування охорони здоров’я, яка в основному залежить від сплачених податків, функціоную майже незалежно від приватних витрат громадян, що порушує одну з основних конституційних норм та принципів фінансування системи охорони здоров’я – доступність отримання громадянами медичних послуг», — зазначила Тетяна Бутківська. Голова правління страхової компанії «РАРИТЕТ» та член Ради Київського відділення громадської організації «Українська асоціація сприяння охороні здоров’я населення» Т.Бутківська наголосила, що серед інших факторів, необхідно створити законодавчу базу для функціонування нової системи охорони здоров’я, що базуватиметься на принципах солідарної справедливості та відповідальності, доцільності, прозорості та соціально-економічної обґрунтованості.

Організаторами Форуму є Національна академія наук України, Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, Компанія LMT. Форум проходить за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я. Офіційна підтримка — Кабінет Міністрів України, Міністерство охорони здоров’я України, Київська міська державна адміністрація.

25-27 квітня 2018 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходить ключова подія у сфері охорони здоров’я України – IX Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації». Форум, що включає у себе потужну науково-практичну програму і найбільші в Україні спеціалізовані виставки, створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров’я і є масштабним міжнародним діловим майданчиком, який об’єднує вчених, лікарів різних спеціальностей, інвесторів, виробників і дистриб’юторів медичного та лабораторного обладнання, розробників нових технологій, програмних продуктів, інструментарію, товарів медичного призначення, фармацевтичної продукції і дає наочне уявлення про досягнення і тенденції розвитку світової і вітчизняної медицини.

За вісім років роботи Форуму його відвідали понад 85 000 спеціалістів охорони здоров’я з усіх регіонів України та інших країн, відбулося понад 500 науково-практичних заходів, доповідачами виступили понад 4000 експертів охорони здоров’я.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/