Шановні колеги!

Ліга страхових організацій України та весь страховий ринок висловлює щирі співчуття — 20 травня 2018 року, після тривалої боротьби з тяжкою хворобою, пішов з життя видатний вчений, доктор наук, заслужений діяч в області створення полімерних матеріалів для біотехнологій та медицини, один із засновників та лідерів сучасного медичного страхування, Кісельов Євген Михайлович.

Народився Євген Михайлович 3 жовтня 1953 року в місті Южно-Сахалинськ. Вищу освіту здобув у Львівському політехнічному інституті по спеціальності «Інженер-хімік-технолог». У 1982 році захистив кандидатську, а в 1998 році – докторську дисертацію. Викладав у вищому учбовому закладі, працював над створенням полімерних матеріалів для біотехнологій та медицини, проходив стажування у Франції та США.

Його наукова діяльність нараховує понад 150 наукових робіт, а також 47 патентів та авторських свідоцтв. Заслуги Євгена Михайловича були відмічені нагородами Міністерства освіти України, Державної адміністрації залізничного транспорту України, Української Федерації охорони здоров’я.

З 1999 року Євген Михайлович почав професіональну діяльність в сфері медичного страхування, стояв у витоків становлення медичного страхування на «Укрзалізниці». В 2001 році очолив Наглядову раду АСК «ІнтерТрансПоліс», а з 2005 року займав посаду Президента ПрАТ СК «ІнтерЕкспрес».

Євген Михайлович був різносторонньою особою, захоплювався спортом – віндсерфінгом, підводним плаванням, гірськими та водними лижами.

Люблячий чоловік, турботливий батько та уважний дідусь для двох онуків, він називав себе войовничим оптимістом, ніколи не опускав рук та не скаржився на життя, а крок за кроком йшов до поставленої мети.

Його активність, життєрадісність, а також ініціативність, цілеспрямованість були прикладом для колег по роботі. Він залишиться в наших серцях надійним товаришем та мудрим порадником, завжди готовим прийти на допомогу в будь-якій ситуації.

Ліга страхових організацій України висловлює щире співчуття рідним, близьким та колегам Євгена Михайловича.