ЛСОУ взяла участь у Позачерговому з’їзді Спілки орендарів і підприємців України

ЛСОУ взяла участь у Позачерговому з’їзді Спілки орендарів і підприємців України

21 серпня 2018 року Громадська організація «Спілка орендарів і підприємців України» (СОПУ) провела Позачерговий з’їзд та засідання Ради Спілки. Відкрив роботу та привітав учасників заходу Віктор Хмільовський, Президент Спілки.

Спікери заходу зазначили, що наявна система комунікації «влада-бізнес» як у форматі публічного, так і соціального діалогу показала свою неефективність та невідповідність євроінтеграційному вектору розвитку країни. Ситуацію ускладнюють формальність суспільного діалогу при прийнятті важливих законодавчих соціально-трудових та соціально-економічних регуляторних рішень, та відсутність умов для стійкого розвитку вітчизняного підприємництва.

Учасники розглянули питання щодо прийняття до організації нових членів, перспективи проектного менеджменту та інформаційно-інвестиційного розвитку Спілки орендарів і підприємців України, та заслухали інформацію президента обласної Ліги роботодавців щодо взаємодії громадських об’єднань підприємців та влади в умовах децентралізації. Також було розглянуто звіт про діяльність ГО «Спілка орендарів і підприємців України», нову редакцію Статуту організації та проект Резолюції Позачергового з’їзду.

Від Ліги страхових організацій України на заході були присутні Президент ЛСОУ Олександр Філонюк та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.

Фото — https://www.facebook.com/uainsurcom/