ЛСОУ взяла участь у засіданні співголів Координаційної ради Платформи Національної стратегії охорони здоров’я України

3 грудня 2018 року на виконання Рішення Координаційної ради Платформи Національної стратегії  охорони здоров’я України від 14 листопада 2018 року відбулось засідання Координаційної ради Платформи Національної стратегії  охорони здоров’я України.

Головуючими виступили Голова об’єднання організацій роботодавців України Анатолій Кінах та співголова Координаційної ради від Ліги страхових організацій України Тетяна Бутківська.

Спікери заходу  висловили особливу тривогу з приводу стану охорони здоров’я та медичного забезпечення населення в Україні.

За результатами розгляду питань порядку денного було вирішено затвердити Положення про Координаційну раду та розіслати його всім членам Координаційної ради. Учасники вирішили актуалізувати питання наукового обґрунтування реформування системи охорони здоров’я України, та зазначили необхідність участі АМН України та НАН України у підготовці Національної доповіді про стан здоров’я населення України.

Також учасники засідання наголосили на розширенні кола учасників Координаційної ради Платформи НСОЗ України та сторін підписантів Меморандуму про співпрацю.