До уваги страховиків!

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, повідомляє про оприлюднення проекту розпорядження Нацкомфінпослуг „Про затвердження Змін до Положення про Державний реєстр фінансових установ” (далі – проект розпорядження).

Проект розпорядження розроблено з метою врегулювати питання правового статусу фінансових установ, унесених до Державного реєстру фінансових установ, які отримали ліцензії Національного банку України на переказ коштів та/або обмін валют і не здійснюють надання фінансових послуг, які регулює Нацкомфінпослуг, фінансових установ, які розташовані в АР Крим та фінансових установ, які фактично не провадять діяльність на ринку фінансових послуг.

Зауваження та пропозиції до проекту розпорядження приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування за адресою: Нацкомфінпослуг поштою — 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 3; електронною поштою:office@nfp.gov.ua; або через веб-сайт Нацкомфінпослуг сторінка «Електронна взаємодія» – Електронна канцелярія.

Державна регуляторна служба України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.