ЛСОУ взяла участь у засіданні Комітету з питань захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг Громадської ради при Нацкомфінпослуг

31 липня 2019 року в Нацкомфінпослуг відбулось чергове засідання Комітету з питань захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг Громадської ради при Нацкомфінпослуг.

Учасники розглянули питання по виконання рішень попереднього засідання та про погодження Плану роботи Комітету на 2019 рік. Важливе місце у плані роботи займають заходи Комітету щодо сприяння реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами, заходи здійснення громадського контролю за діяльністю Нацкомфінпослуг та заходи сприяння врахуванню Нацкомфінпослуг громадської думки під час реалізації державної політики у сфері захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг.

Також було обговорено Положення про Комітет з питань захисту прав та законних інтересів споживачів фінансових послуг Громадської ради при Нацкомфінпослуг, питання про підготовку та виконання заходів Плану роботи Комітету у третьому кварталі  2019  року і питання про персональний склад Комітету.

Лігу страхових організацій України у Комітеті представляє віце-президент організації Сергій Тарасов.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/