XІХ Міжнародний фінансовий форум завершив свою роботу

XІХ Міжнародний фінансовий форум, що проходив у Одесі 12–15 вересня 2019 року, завершив свою роботу. Організаторами заходу виступили  Центр бізнес-стратегій «Перспектива» та Ліга страхових організацій України.

Голова оргкомітету Форуму, Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк подякував усім спікерам та гостям Міжнародного фінансового форуму за особисту участь та підтримку.

Цього року більшість питань, винесених на обговорення учасників Форуму, були запропоновані Оргкомітету самими учасниками.

У програмі XІХ Форуму: стан міжнародних фінансових ринків, актуальні питання законодавства і державного регулювання в сфері страхування, проблеми, тенденції, тренди і технологічні інновації в окремих видах страхування, медичне страхування, інструменти стратегічного менеджменту та ін.

Основними завданнями Форуму є розвиток інтеграційних процесів на міжнародному ринку фінансових послуг, консолідація діяльності фінансового сектору ринку, розповсюдження передового досвіду та досягнень сучасного менеджменту, обмін новими ідеями та досвідом роботи, ділові зустрічі страховиків і розвиток партнерських відносин.

Фото заходу — https://www.facebook.com/uainsurcom/