Ліга страхових організацій України щиро вітає Конфедерацію будівельників України з 10-річчям від дня заснування та професійним святом — Днем будівельника!

Прийміть щирі вітання з нагоди 10-річчя від дня заснування Конфедерації будівельників України та професійного свята – Дня будівельника! Саме ваша праця – запорука комфорту та затишку українського народу. Бажаємо вам подальших успіхів, професійних здобутків та іти лише вперед, з прагненням змінювати на краще цей світ.

03 серпня 2021 року відбулись урочистості з нагоди 10-річчя Конфедерації будівельників України та професійного свята – Дня будівельника.

В святковому засіданні взяли участь представники органів державної влади, зокрема, Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, народні депутати України, представники бізнес-асоціацій та міжнародних організацій, а також члени Конфедерації з усіх регіонів України.

Від імені Ліги страхових організацій України її Президент Олександр Філонюк вручив почесну відзнаку «За вагомий внесок у розвиток страхування».

За 10 років існування Конфедерація будівельників України стала найбільшим галузевим об’єднанням, що представляє понад 700 членів (будівельних холдингів, асоціацій, об’єднань) та має представництво у всіх регіонах України.

Ліга страхових організацій України та Конфедерація будівельників України 13 березня 2020 року підписали Меморандум про партнерство, в рамках якого проводиться спільна робота з розробки законодавства щодо впровадження системи страхування ризиків у будівельній сфері, вдосконалення законодавчої та нормативної бази, заходи, спрямовані на реалізацію взаємних інтересів тощо.